Kalevalanpäivää, morjensta!

Heipati! Ja hyvää Kalevalanpäivää!

Tässä ollut kaikenlaista ja viikottainen blogipostaaminen on jäänyt, koska oma elämäntilanne on vienyt yrittäjänaikaani. On ollut muuttoa sun muuta, mutta josko sitä pääsisi takaisin viikottaiseen bloggaamisen tahtiin? Podin toissa viikolla pahaa morkkista, siitä etten saanut taaskaan blogiini kirjoitusta. Opettelen olemaan itselleni koko ajan armollisempi ja onneksi minulla on ihmisiä ympärillä, jotka osaavat takoa tähän päähän järkeä. Sekä auttavat ymmärtään miten minullakin on vain 24h päivässä aikaa tehdä asioita, ja kaikkialle ei tarvitse revetä.

fotoa1

Tänään 28.02. vietetään Kalevalapäivää, eli suomalaisen kulttuurin päivää. Hävettää myöntää, mutta... Vaikka koulussa käsiteltiin Kalevalaa, ei kouluajoilta ole montakaan asiaa jäänyt mieleen niin, että pystyisi ns. lonkalta alkamaan keskustelemaan Kalevalasta. Ja uskon, etten ole ainoa.

Lasten Kalevalan olen aikoinani lukenut, koska suoritin kuvaamataidon diplomin, jossa piti Kalevala-aiheinen työ tehdä ja aikaa koko eeppoksen lukemiseen ei ollut. Joten ehkä pienoisen synninpäästön saan.. Ehkä?

Mutta mitä on tulossa

Tämä postaus oli lähinnä tapa herättää teitä, etten ole unohtanut yritykseni blogia. Vaan nyt on ollut meininkiä ja tapahtumia, joten jotain pitää jättää vähemmälle ja karsintaa käytettiin blogin osalta.

Seuraaviin viikkoihin on tulossa hieman infoa, kuinka toimin asiakkaan luona, kun menen verhojensuunnittelu- ja mittauskäynnille. Ja saatan sahata jopa omaa oksaani, mutta ajattelin kertoa teille, kuinka ompelet verhot itse-, kuin ammattilainen. Mutta niitä sitten jatkossa. 😀

Heipati hei!

XOXO Sanna