Yrityksille

Yrityksille

Suunnittelu- ja ompelupalvelua, tai alihankintaompelua

computer-g1a34e3ea1_1920
Verhosuunnittelu ja ompelupalvelu sisustamiseen.

Kaipaavatko yrityksesin tilat uutta ilmettä, tai jotain muuta - akustoivaa verhoa, tai pimennystä? Suunnittelukäynnillä keskityn sinun toiveisiisi.

connect-g331015068_1280
Sisustussuunnittelijan luotto kumppani

Sisustussuunnittelija voit tilata minulta mittaus-, ompelu- ja ripustuspalvelun. Kanssani työskentely on helppoa. Minä lasken materiaalimenekit ja tarjouksen verhoista, sinä esittelet ideasi ja laskelmani asiakkaalle.

sewing-g91a7b7af8_1920
Alihankinta, tai isompi ompeluprojekti

Kysy tarjous alihankintaompelusta! Minun kauttani onnistuu myös isompi kertaluontoinen ompeluprojekti kohtuullisessa aikataulussa.

Yrityksen sisustus on osa brändiä

Väreillä ja materiaalivalinnoilla viestitään sanattomasti yrityksen imagoa.

Kuvittelen asianajotoimisto, jonka toimiston ikkunassa roikkuisiva vaaleanpunaiset puuvillaverhot. Vaikka kyseessä on vain toimiston verhot, verhot eivät luo ammattimaista luottamusta yritykselle. Mutta, mitä jos vaaleanpunaisten verhojen tilalla olisikin tummansiniset samettiverhot?

Alihankintaompelija palvelut

Kysy tarjous sisustustekstiilien alihankintaompelusta!

   Sinulla voi olla valmis suunnitelma, johon tarvitset vain ompelijan. Tai idea, johon tarvitset tekijän. Esitä minulle ideasi, tai toiveesi. Lasken sinulle tarjouksen minun tekemästäni työstä.

   Lähetän tarjouksen sinulle sähköpostitse. Tarjoukseen erittelen kaikki työni kustannukset, jolloin tiedät tarkalleen mistä hintani koostuu ja mistä maksat minulle.

20210812_111347_capture

Sanna Mäkelä, Seitti Design

Ota yhteyttä

Sähköposti: sanna(a)seittidesign.fi

Puhelin: 045-78323905

Lue minun kuinka päädyin yrittäjäksi, klikkaamalla alla olevaa painiketta.