Suunnittelu ja ompelu

Jokainen asiakastyö on uniikki, koskaan ei ole kahta samanlaista.

Kun on aika päivittää verhot, koristetyynyt tai päiväpeitot, Seitti Design auttaa valinnoissa!

Tulen mielelläni kotiisi, tai toimistolle mittaus- ja suunnittelukäynnillä. Parhaimmat lopputulokset syntyvät, kun materialit valitaan paikanpäällä, jolloin löydetään täydelliset värisävyt ja materiaalit.

Mittaus- ja suunnittelukäynti

Verho- ja tekstiilisuunnittelussa paras tulos saadaan, kun suunnittelu tehdään paikanpäällä.

Verhosuunnittelussa tuon kangasmallit paikanpäälle jolloin suunnittelu on helpompi toteuttaa.

Kangasmalleista on helppo nähdä mitkä materiaalit ja värisävyt sopivat parhaiten tilaan, sillä kankaiden värisävyt saattavat vaihdella paljon siirtyessä valaistuksesta toiseen.

Kun verhon malli, materiaali ja sävy on päätetty siirrytään mittausvaiheeseen. Mikäli kiskot,tai tangot ovat paikoillaan, otan mitat joiden mukaan verho ommellaan. Mikäli verhon ripustusmekanismia ei ole, silloin asiakaan kanssa keskustellaan ripustuksen korkeus, ja verhot ommellaan niiden mittojen perusteella.

Verhosuunnittelun vaiheet

156199221_124476583014661_8858612282862787000_n-1-1

Suunnitelu- ja mittauskäynnin jälkeen, lasken kankaiden menekin ja lasken tarjouksen.  Lähetän tarjouksen, johon erittelen kaikki käytettävät materialit, sekä työhinnat. Näet selkeästi mistä tarjouksen hinta koostuu.

Rehellisyys yritystoiminnassani on minulle kunnia-asia ja koen tärkeäksi, että asiakas tietää mistä tarjouksen hinta muodostuu.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen tilaan kankaat ja hankin kaikki tarvittavat materiaalit. Kankaan toimitusajat vaihtevat ja informoin asiakasta kankaiden toimituksesta.

Asiakas maksaa kankaat ja muut materiaalit tilausvaiheessa.

Toteutus

Verhokankaiden ja materiaalien saavuttua,  leikkaan verhot ja ompelen ne suunnitelmien mukaisesti. Voit myös tilata minulta ripustuspalvelun.

Voit tilata minulta myös verhokiskot ja niihin tarvittavat osat tarvikkeet.

Toteutus

Tilaa mittaus- ja suunnittelukäynti

sanna(a)seittidesign.fi

045-78323905

Akaa

Skandinaavinen sisustus ja sen tekstiilit

living-room-modern-tv-g9b77c234b_1920

 Vaikka Seitti Designissa intohimo on käyttää tummia ja synkiä sävyjä tekstiileissä, yrittäjä Sanna Mäkelä ei saa henkisiä traumoja, tai ihottumaa skandinaavisten kotien tekstiileistä.

Seitti Designilta voit tilata itseäsi miellyttävät tekstiilit. Pellavatekstiilit ja erisävyiset harmaat ovat monen suomalaisen luottovalinta kodin sisustamisessa. Ja käytössäni on laaja valikoima skandinaaviseen sisustukseen sopivia materiaaleja ja värejä.

Tumma sisustus on rohkean valinta

Alternative-sisustus on intohimoni!

Olen goottisisustusta ymmärtävä ammattilainen. Rakastan tummia ja dramaattisia sävyjä tekstiileissä. Suunnitellaan verhoillla, koristetyynyillä ja muilla kodintekstiileillä sinun oma goottisisustus!

Rakastauteni on alternative-sisustaminen ja haaveissani jokainen asiakkaani tilaisi minuta alternative tekstiilejä.

Mottoni "Dark but cozy", tarkoitus on kieliä ,että kodin ei tarvitse olla ikävä luola, vaan oma turvallinen pesäkolo.